En els pròxims anys la nostra dieta canviarà inevitablement. Ens adaptarem a les alternatives vegetarianes o conservarem el gust de la carn?
En els pròxims anys la nostra dieta canviarà inevitablement. Ens adaptarem a les alternatives vegetarianes o conservarem el gust de la carn?
Avui coneixerem la paradoxa francesa: beure vi pot ajudar a contrarestar els efectes d’una dieta rica en greixos?
L’accident nuclear de Txernòbil va tenir efectes transgeneracionals a nivell genètic? Recentment un estudi n’ha trobat la resposta.
En aquest reportatge veurem com el mecanisme neurobiològic de les emocions i els sentiments es pot posar al servei de la música.
En la novel·la Parc Juràssic és possible, però com de lluny estem de l’era dels dinosaures? Descobreix com la bioinformàtica ens pot ajudar.
Cada vegada som més consciència d’allò que mengem. La kombutxa és una beguda fermentada de te negre endolcit resultat d’un cultiu simbiòtic.
El melasma implica l’aparició de taques fosques a la pell. Des de l’embaràs a anticonceptives, les hormones sexuals hi juguen un paper clau.
Els bacteriòfags són l’entitat biològica més abundant de la Terra. A més, són una possible solució contra les resistències als antibiòtics.
Per què el pa té bombolles a dins? Els llevats són indispensables per la nostra alimentació i cal donar-los la importància que es mereixen.